donderdag 17 januari 2013

Lisa Lois - Silhouette

In 2009 won Lisa Lois de talentenjacht X Factor. Ze sleepte niet alleen een platencontract in de wacht, maar mocht ook een eigen single uitbrengen. Ze koos voor een cover van het nummer Hallelujah van Leonard Cohen. Op 27 november 2009 bracht ze haar debuutalbum Smoke uit. Daarna is het een tijdje stil geweest rondom de 25-jarige zangeres, maar ze is nu terug met een knaller van een hit: Silhouette

Zelf nummers schrijven

Het was altijd al de wens van Lisa Lois om zelf nummers te schrijven, en die wens is in vervulling gegaan met het samenstellen van haar tweede album, dat in 2013 gelanceerd gaat worden. De titel van dit album is nog niet bekend gemaakt, alleen de eerste single Silhouette is uitgebracht. Lisa Lois schreef het nummer met de Bredase ex-voetballer Aïrto Edmundo, en dat het nummer goed ontvangen wordt, is voor beiden natuurlijk een mooie prestatie. 

Silhouette in de iTunes top tien

Nadat het nummer uitkwam, stormde het snel in de richting van de top tien in iTunes. Daarop liet Lisa Lois weten: "Super dat jullie me na al die jaren nog niet zat en vergeten zijn. Jullie reacties betekenen heel veel voor me. Ik vond het eerst heel eng, omdat Silhouette ook mijn debuut is als songwriter. Ik ben blij."

 Lisa Lois in de Heineken Music Hall

Binnenkort mag Lisa Lois overigens een optreden in de Heineken Music Hall verzorgen. Ze staat namelijk in het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis, op 16 maart 2013. Hierover zegt de zangeres: "Ik vind het echt te gek dat ik van Trijntje de kans krijg om de nummers van mijn nieuwe album te laten horen aan een groot en breed publiek. Bovendien vind ik het echt tof om in de Heineken Music Hall te spelen."

Bekijk onderstaand de videoclip van het nummer Silhouette van Lisa Lois:
 

0 reacties:

Een reactie posten